NaslovnicaReferentna listaKontakt    English

Croatia impex

Mjerači protoka

Elektromagnetni mjerači protoka (Promag serija 10-55) upotrebljavaju se preko 50 godina širom svijeta u svim dijelovima industrije. Mogu mjeriti protoke svih  elektroprovodljivih fluida: voda, otpadna voda, blatni talog, tekući cement, guste otopine, kiseline, lužine, kašaste voćne i povrtne mase (pulpa). Vrlo su robustni, mogu se upotrebljavati i u rudničkim oknima.

Vortex mjerači (Prowirl serija 72-73) koriste se u velikom broju industrijskih grana (kemijska i petrokemijska...), za mjerenje protočnog obujma tekućina, plinova i parnih smjesa. Naročito su u uporabi pri mjerenju ili doziranju pare, gdje se uparuju s tlačnim i/ili temperaturnim osjetnicima, zbog samog poveznog odnosa pare s masom ili energijom. Time se postižu značajne uštede kod korisnika energije.

Prednosti Coriolis-ovih mjerača protoka su vrlo jasne, jer omogućuje istovremeno mjerenje više parametara. Najčešće se mjere maseni protok, gustoća i temperatura. Nije čudno da se koristi u golemom broju industrijskih grana kao što su farmaceutska, kemijska, petrokemijska, industriji nafte i plina, prehrambena, općenito mogu voditi brigu o svim vrstama prijenosa raznih tvari. Za tekući naftni plin (LPG) se upotrebljava LPGmass 8FE zbog svoje sigurnosti u opasnim područjima.

Mjerači protokaMjerači protokaMjerači protoka
Mjerači protokaMjerači protokaMjerači protoka
Mjerači protokaMjerači protokaMjerači protoka

© 2008 Croatia-Impex doo
Vrh Stranice